5 voordelen van Unifit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Specialisten op het gebied van voeding en bewegen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Schone sportomgeving
  • U bent van harte welkom!
Meer over Unifit
Klantervaringen
Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Lees ervaringen
Beoordelingen door klanten

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Plaats uw eigen beoordeling
Anna uit Gorredijk

Geplaatst op dinsdag 17 juni 2014.

Ervaring

Leuke sportschool en de begeleiding is zeer goed. De sfeer en vriendelijkheid van de sportschool maken het sporten leuk.

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
van der Sluis uit Heerenveen

Geplaatst op dinsdag 1 april 2014.

Ervaring

Klantvriendelijk leuke sportschool, op een leuke manier samen met je begeleiders doelstellingen maken en afspraken nakomen erg leuke ervaring als sporter. Werkt voor mij erg motiverend.

Aanbevelingen en suggesties

Zou het zelf prettig vinden om in het weekend langere openingstijden ivm werk weinig tijd om binnen de openingstijden te kunnen sporten.

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Hooghiemster uit Drachten

Geplaatst op dinsdag 21 januari 2014.

Ervaring

Zeer tevreden, voelt als een plaats waar je altijd terecht kunt om gemotiveerd te worden, goede begeleiding en adviezen te vinden en waar je je snel thuis voelt.

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Peter Tolboom uit Gorredijk

Geplaatst op vrijdag 27 december 2013.

Ervaring

Dikke Prima!!

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Grietje Kijlstra uit drachten

Geplaatst op dinsdag 10 december 2013.

Ervaring

Positief en gezellige sportschool. ik sport hier met veel plezier

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Gesina Hofstra uit Gorredijk

Geplaatst op dinsdag 3 december 2013.

Ervaring

Geen ervaring opgegeven.

Aanbevelingen en suggesties

aerobiczaal mag iets schoner, lampen kapot.

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
tjeerd zandberg uit gorredijk

Geplaatst op zondag 13 oktober 2013.

Ervaring

het is er altijd leuk en gezellig. goede begeleiding complimenten aan de gastvrouw

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
yt van der Duim uit Gorredijk

Geplaatst op maandag 13 mei 2013.

Ervaring

Ben ruim 14 maand geleden begonnen, reeds 10 kilo afgevallen. Soms gaat het met ups en down's maar met een peptalk en wat aanpassingen in voeding en sportschema gaan we er weer voor.Altijd een goeie sfeer, de mensen die er werken blijven altijd positief. Een goeie manier om de mensen te blijven stimuleren. Het sporten is een deel van me geworden, wanneer ik een keer n iet kan probeer ik het op een andere dag zeker in te halen! Mn man is momenteel gestopt maar ik denk niet voor lang Wij willen graag een fitte pake en beppe zijn en blijven voor onze kleinkinderen. Unifit ga zo door.

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Inge uit Gorredijk

Geplaatst op zondag 12 mei 2013.

Ervaring

Leuke sportschool! Goede begeleiding! Ga zo door!!

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
wytske uit gorredijk

Geplaatst op woensdag 24 april 2013.

Ervaring

Een sportschool waar je jezelf kan zijn, waar enthousiaste en professionele trainers je motiveren om steeds je eigen grens weer iets te verleggen.

Aanbevelingen en suggesties

Nadir: Een haakje bij de desk vooraan om je fitnessleutel op te hangen als je klaar bent met de cardiotraining... ;-)

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Reactie van Unifit

Wytske hij is geplaatst!! ;-)

Laatste nieuws

Zo... de laatste fietstraining van het seizoen in stijl afwerken!!
donderdag 26 april

Like ons op Facebook
Medewerker in beeld

Sytse
Onze jongste versterking Sytse, nog volop bezig met zijn Cios studie en bulkend van enthousiasme. Syt...

Bekijk alle medewerkers