5 voordelen van Unifit
  • Persoonlijke begeleiding
  • Specialisten op het gebied van voeding en bewegen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Schone sportomgeving
  • U bent van harte welkom!
Meer over Unifit
Klantervaringen
Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Lees ervaringen
Beoordelingen door klanten

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Plaats uw eigen beoordeling
Finn Sikma uit Gorredijk

Geplaatst op zondag 25 maart 2018.

Ervaring

Heerlijke om even 1 of 2 uurtjes te sporten

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Oosten uit Gorredijk

Geplaatst op dinsdag 27 februari 2018.

Ervaring

Heb nog nooit zo'n leuke sportschool gezien

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
s.jonker uit Gorredijk

Geplaatst op woensdag 16 november 2016.

Ervaring

Een prettige sfeer met goeie begeleiding. Motiverend gevoel komt nog meer boven.

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Appie de Vries uit Gorredijk

Geplaatst op dinsdag 12 juli 2016.

Ervaring

Komend uit Joure, waar ik ook zo’n 2 a 3 keer per week naar de sportschool ging, kwam ik terecht in Gorredijk, bij Unifit. Sport daar nu iets meer dan 2 jaar. Soms periodes van 3 keer in de week, soms wat minder en ook weleens een (korte) periode niet. Voor mij is het belangrijk om te sporten maar wat het extra bijzonder maakt is om “samen” te sporten. Een vaste groep mensen die elkaar kennen en die elkaar motiveren om de volgende keer weer te komen sporten. Wat daarbij enorm helpt is het enthousiasme van Nadir en zijn collega’s: een relaxte sfeer, altijd vriendelijk, persoonlijk contact, niet drammerig maar net een tandje meer. Mocht het zo zijn dat iemand hulp nodig heeft: een persoonlijke begeleiding. Waarom sport voor mij zo belangrijk is? Wel, mag mij nu wel een senior noemen. Ben werkzoekende maar doe veel vrijwilligerswerk. Sport levert mij energie op en zorgt ervoor dat ik niet in apathie verval. Voor mij is lichamelijk inspannend bezig zijn meditatief. Het is voor mij een balans vinden in mijn dagelijks ritme: geestelijk fit blijven met veel sociale contacten door het vrijwilligerswerk en daarbij mijn lijf niet vergeten, sporten dus. Ik kan eenieder aanraden om bij Unifit te gaan sporten. Natuurlijk kost het tijd, zweet en geld. Dat is noodzakelijk want jij bent zelf degene die er de vruchten van plukt. En als het niets “kost” verliest het zijn waarde. O ja, resultaten worden pas goed zichtbaar als echt een langere periode komt. Nadir, ga zo door. Top!

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Gea uit Gorredijk

Geplaatst op zaterdag 30 april 2016.

Ervaring

Super goede begeleiding door de altijd enthousiaste Nadir!

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Berta uit Langezwaag

Geplaatst op maandag 10 augustus 2015.

Ervaring

Begonnen omdat een collega wat wou gaan doen. Nu heel actief in de sportschool. Net vier weken niet kunnen trainen en je wordt daarna gelijk heel enthousiast onthaald. Voelt weer als thuiskomen. Nadir zorgt door de persoonlijke begeleiding dat je enthousiast wordt en steeds meer uit jezelf wilt halen. Ook de groepslessen doe ik altijd met veel plezier mee. Tijdens de training soms even afzien, maar daarna onder het genot van een bakje koffie even bijkletsen.

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Jesse de Grouw uit terwispel

Geplaatst op donderdag 19 februari 2015.

Ervaring

heel leuk

Aanbevelingen en suggesties

niks

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Ursula Struiksma uit Gorredijk

Geplaatst op woensdag 24 december 2014.

Ervaring

Ik fitness 3 x per week bij Unifit onder begeleiding van Nadir, ik ben zeer tevreden. Ook als ik denk dat ik beter niet kan fitnessen bv in verband met een zere rug, krijg ik het advies wel te komen. Moet mijn schema aangepast worden dan is dat geen probleem. Ook vervanger Wesley helpt goed met begeleiden als Nadir vrij is.

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
bernhard pfaffinger uit 9217rt nyega

Geplaatst op maandag 8 december 2014.

Ervaring

Bin drei Jahre schon bei unifit,und habe es noch nicht bereut. Ich mit viel Spaß in die Schule. Das personal ist immer freundlich zu ihren Schülern. Es gibt immer etwas zu lachen. So muss es sein !!!!!!!!!!

Aanbevelingen en suggesties

Im Moment wüsste ich keine.

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
rob en marleen uit aldeboarn

Geplaatst op maandag 8 december 2014.

Ervaring

Onze ervaring met Unifit is geweldig. De altijd vriendelijk rustige manier van benadering ,goede adviezen, en het verbeterde management .VEEL SUCCES MEDEWERKRS

Aanbevelingen en suggesties

geen.

Deskundigheid
Begeleiding
Klantvriendelijkheid
Hygiëne
Openingstijden
Staat van apparatuur
Laatste nieuws

Jahaaaaa!!! het is bijna zo ver... De zomervakantie staat weer voor de deur 😁 We hanteren ook dit jaar weer een minimaal aangepast rooster, klik op de li...
donderdag 19 juli

Like ons op Facebook
Medewerker in beeld

Gisela
Gisela neemt de pilates groep bij de hand. Professionaliteit en uitdagend dat is hoe pilates bedoeld is

Bekijk alle medewerkers